Strast do kulinarike in dobrega počutja
Družina Kaval Group slovi po vrhunski kulinariki, srčnih in predanih zaposlenih, ki poskrbijo za nepozabna doživetja ter številnih izjemnih nagradah in priznanjih.
Sleherni član Kavalove skupine ima svojo prepoznavno zgodbo in edinstveno dušo. Vsem pa je skupna strast do kulinarike in dobrega počutja vsakega gosta.
"Si, kar ješ, in ješ, kar si ... Najbolj sem ponosna na dejstvo, da smo to misel vdihnili v naše restavracije, iskreno do konca in čez, z vso odgovornostjo do gostov, za katera pripravljamo samo sveža lokalna živila."
(Dada Jerovšek, lastnica Kaval Group)
Iskrenost in odgovornost
Ne le v naših najboljših, restavraciji Strelec, ki jo vodi chef Igor Jagodic in PEN KLUB, pod taktirko chefa Mojmirja Šiftarja, v vseh naših enotah vodita spoštovanje in odnos do živil in vseh tistih, ki v kulinaričnih stvaritvah uživajo.
Kulinarika je danes veliko več. Je razmišljanje, nutricionizem, videz, kakovost, lokalna živila. Je način življenja.
In samo najboljše je dovolj dobro za naše goste.